Sigil Magick And Scrying
RÁVEN MYRKWOÓÐ

RÁVEN MYRKWOÓÐ

Your Virtual Witchcraft Coach

Sigilien (Sinettien) Käyttö Magiassa & Noituudessa

An English version of this blog post can be found Here.

Sigilien Käyttö Magiassa & Noituudessa

Sigil/Seal (sinetti) on eräänlainen magiassa käytetty symboli eri henkien, jumaluuksien, olentojen ja daemonien kanssa kommunikoimisessa. 

Termiä “sigil” käytettään yleisesti viittaamaan okkulttisiin symboleihin, merkkeihin tai sinetteihin jotka edustavat erilaisia olentoja… joita magian harjoittaja tai noita voi kutsua luokseen. Sigilin käyttö erilaisten selvännäköisyys työkalujen kanssa (esim. musta peili) on tehokas työväline henkiviestinnässä ja toimii porttina tämän ja henkimaailman välillä. Sigiliä voi ajatella jumaluuden tai daemonin henkilökohtaisena ns. “puhelinnumerona”. Olennon sigili/sinetti voidaan piirtää tai maalata paperille, kankaalle, eläimen nahalle, pergamentille, puun kuorelle, tuohelle, iholle, jne.

Selvännäköisyys välineenä voit käyttää myös mm. isoa kristallia, kristallipalloa,  tai kulhoa, joka on täytetty vedellä, verellä tai jollakin syttyvällä nesteellä. Henkilökohtaisesti olen saanut myös tuloksia testaamalla eri vesialueita; kuten lammet, järvet, joet, suot, jne.

Vesi, tuli ja veri ovat olleet kautta historian kolme voimakkainta “porttia” tai “ovea” henkimaailmaan ja eri ullottuvuus olentojen kanssa kommunikoimisess

Sigilien käyttö magiassa & noituudessa – Kuvassa Azazelin sinetti ja musta peili.

Muutamia Vinkkejä Sigilin Käytöstä Henkien Kutsunnassa

✅ Vaihe 1. Keskity ja rentouta kehoasi, hengitä rauhallisesti ja aloita meditointi.

Keskity muutaman minuutin kuluttua hengen sigiliin. Älä sinänsä tuijota sigiliä intensiivisesti, vaan tavallaan vain kevyesti katsot siihen ihan niin kuin katsoisit esim. ikkunan tai lasin läpi. Pidä silmäsi rentoina koko ajan, samalla “mantraten” hengen/olennon nimeä. Olennon nimen lisäksi voit apuna käyttää myös “demonic Enns”, jotka ovat ns. kutsuntalauseita (tuntemattomalla, demonisella kielellä) eri dæmoneille. Tarinan mukaan nämä “Ennit” ovat suoraan “kanavoitu” ja saatu eri henkiolennoilta. 

Esim. Azazelin Enn on: “Eya on ca Azazel aken”. Azazelin kutsunnassa voi käyttää myös mantraa ““Itz Rel Itz Rel Azazel”.

Keskity sinettiin, niin pian huomaat, että se alkaa heräämään eloon, väreilemään ja säteilemään energiaa.

Sana "Demoni" on yleensä väärin ymmärretty. Jos unohdamme hetkeksi Hollywood elokuvat, Kristinuskon propagandan, ym. niin "demonit" EIVÄT OLE helvetin ja "Saatanan" kätyreitä jotka ovat sinun sielusi perässä. Se on valhetta ja kaukana totuudesta. Demonit ovat vanhojen, aikaisempien kultturien jumaluuksia jotka Kristinusko mustamaalasi, käänsi pahaksi ja "demonisoi". Itse asiassa sanan "demoni" alkuperä on sanassa "dæmon" jolla alunperin tarkoitettiin yleisesti kaikkia henkiolentoja, suojelijajumalia, jne. - myös enkeleitä. Henkilökohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että monet daemonit ovat erinomaisia salatieteiden, noituuden ym. opettajia ja mielellään opastavat ihmistä herättämään ja saavuttamaan todellisen potentiaalinsa... Vapaus on syntymäoikeutemme.

Sigilien Käyttö Magiassa & Noituudessa

Sigilien käyttö magiassa & noituudessa – Kuvassa Kuningas Belialin sinetti.

✅ Vaihe 2. Seuraavaksi, kun sigili on herännyt eloon ja aktivoitu, siirrä katseesi mustaan peiliin (tai vesikulhoon) samalla kun mantraat/laulat/toistat hengen nimeä. Keskity peilin/kulhon mustaan pintaan, katso syvemmälle pimeyteen ja jatka hengen nimen toistamista ääneen, hiljaa tai kuiskaten. Kun mantraat olennon nimeä, alat pikkuhiljaa tuntea hengen läsnäolon huoneessa. Saatat kuulla outoja ääniä, ääniä tai kuiskauksia, tuntea kosketuksen ihollasi, tuntea energistä painetta kehosi eri osissa. Saatat myös haistaa erilaisia hajuja, tuoksuja, jne.

✅ Vaihe 3. Kun alat vajota “transsitilaan”, huomaat, että peilisi ympäristö mustuu ja peili alkaa eläytyä. Ensimmäinen asia, jonka näet, on aavemainen valkoinen (joskus myös kimalteleva) sumu tai savu peilin pinnalla. Jatka tuijottamista peiliin/kulhoon, uppoudu syvemmälle transsitilaan. Älä pyristele vastaan, päästä rohkeasti irti ja astu maailmojen väliseen risteykseen. Anna mielesi silmän vastaanottaa, ja lopulta sumu/savu siirtyy sivuun ja kutsumasi henki ilmestyy… 

Tällainen perusrituaali on kaikki mitä tarvitaan, älä monimutkaista suotta asioita, äläkä ylianalysoi. Luota itseesi ja saat ennemmin tai myöhemmin hyviä tuloksia.

Ensi kertaan,

Talk again soon,

— Your Virtual Witchcraft Coach

P.S. If you want to unlock your spiritual gifts and full potential, find your true purpose, and have the life experience you were always meant to live… Then I recommend you get my FREE eBook & Training below:

Download Your Witchcraft eBook & Course – It’s FREE!

Copyright © Ráven Myrkwoód

* If you liked this Blog Post, feel free to leave a Comment & Share. Thank you!

Share this post

Hit the “Favorite” icon to recommend this post, and comment below

Scroll to Top